Staat uw product er niet bij?

Neem contact met ons op:

[t] +31 (0) 548 541 934

[e] info@heuverhydrauliek.nl


Contactgegevens

Heuver Hydrauliek BV

Ethaanstraat 6
7463 PC Rijssen


Telefoon (24/7):
 +31 (0)548 541 934

E-mail:
info@heuverhydrauliek.nlAltijd een oplossing in Hydrauliek! 


Missie:
Onze misse is om hoogwaardige technische kennis, optimale service en snelle levering te realiseren. Daarom werken wij alleen met gemotiveerd en deskundig personeel om dit doel te behalen. Door dagelijks onze kennis te verbreden, kunnen wij onze klanten de beste kwaliteit, advies en service aanbieden. Wij spelen graag in op de nieuwe ontwikkelingen en voegen deze toe aan de praktijk. Het is voor ons van belang om te weten wat er bij de klant speelt, zodat wij met de beste oplossingen kunnen komen. Alleen A-kwaliteit is goed genoeg voor ons. Door ons te focussen op de zakelijke markt positioneren wij ons als een exclusieve leverancier op het gebied van hydraulische producten. Wij gaan elke uitdaging aan om zo tot het perfecte resultaat te komen. 

Visie:
In de toekomst willen wij onze kennis en kundigheid steeds meer gaan verbreden. Wij willen iedereen kennis laten maken met ons alledaagse aanbod. Niet alleen regionaal, maar ook meer nationaal en internationaal. Zo willen wij steeds meer klanten ervan overtuigen dat wij de beste zakenpartner zijn voor hun hydraulische vragen. Door onze no-nonsens mentaliteit, betrouwbaarheid en vakkundigheid weten onze nieuwe klanten precies waar ze aan toe zullen zijn. Dit alles gaan wij bieden tegen een concurrerende A-kwaliteit prijs.   

Altijd een oplossing in hydrauliek!

Kernwaardes

Kwaliteit
Heuver Hydrauliek staat voor kwaliteit. Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn volgens ISO 9002/EN29002, DIN en SEA gecertificeerd. Ook beschikken wij over een testbank en kunnen wij alle hydrauliek/industriële slangen hierop testen. Hiervan ontvangt de klant ook een certificaat met alle relevante gegevens. 

Service
De service staat bij ons op nummer een. Wij streven ernaar om onze klanten zo snel mogelijk en zo accuraat mogelijk te helpen. Wij beschikken daarom ook over een totaalpakket aan producten, zodat wij onze klanten altijd van dienst kunnen zijn. Mocht er sprake zijn van een incourant artikel en er is behoefte vanuit de klant om dit artikel wel in bezit te hebben dan zorgen wij ervoor dat deze in ons assortiment wordt opgenomen. 

Partnerschap

Wij streven ernaar om altijd te weten waar de behoeftes van onze klanten liggen en wat er bij ze speelt. Zo kunnen wij onze klanten altijd zo goed mogelijk van dienst zijn en inspelen daar waar nodig. Wij denken graag mee met de klant en zijn probleemoplossend. Door onze betrouwbaarheid en korte lijnen gaan wij graag langdurige relaties aan. 

Innovatie

Als er ruimte is voor innovatie spelen wij daar direct op in. Dat kan zijn in machines, producten of nieuwe manieren van efficiënter werken. Waar plek is voor verbetering gaan we graag mee in deze ontwikkelingen. Ook krijgt ons personeel de kans om zichzelf verder te ontwikkelen met cursussen en scholing. 

Lees meer over:

Van hydrauliek slangen tot een technisch advies: met Heuver Hydrauliek kiest u voor een ervaren en betrouwbare partner.

ADRESGEGEVENS

Heuver Hydrauliek BV

Ethaanstraat 6

7463 PC Rijssen

(t) +31 (0)548 541 934

(e) info@heuverhydrauliek.nl

SOCIAL MEDIA

   

SOCIAL MEDIA

© 2020 Heuver Hydrauliek BV  |  Flinker b.v.  |  AFAS OutSite© 2020 Heuver Hydrauliek BV  |  Flinker b.v.  |  AFAS OutSite