Staat uw product er niet bij?

Neem contact met ons op:

Contact »
Altijd een oplossing in hydrauliek

    Thijs Dijk

“De praktijk maakt nieuwsgierig”

Thijs Dijk werkt sinds 2015 bij Heuver Hydrauliek. Hij assembleert hydrauliek slangen, handelt het logistieke proces omtrent de orders af, helpt klanten aan de servicebalie en vervangt of repareert slangen. Daarnaast fungeert hij steeds vaker als servicemonteur.

“Het contact met de klanten vind ik erg leuk. Dat maakt het werk nog afwisselender. Bovendien werken we binnen een leuk team, waarin alles bespreekbaar is. Het is een hechte club, waar ik me direct thuis voelde.”
Thijs begon ooit als timmerman in de bouw en belandde via de autoschadeherstelbranche in de wereld van hydrauliek. “Een boeiend vak; ik wil er graag zo veel mogelijk over blijven leren en aanvullende opleidingen doen. Mijn collega’s ondersteunen me hierin gelukkig prima, ik ken inmiddels al heel wat codes en koppelingen uit mijn hoofd”. 

Hoewel het ‘binnen’ werken hem prima bevalt, vindt Thijs het ook een leuke afwisseling om als servicemonteur op pad te gaan. Momenteel volgt hij daartoe een opleiding. “Dat werken op locatie maakt me nieuwsgierig. Je leert hoe de systemen in elkaar zitten en wat er gebeurt met de slangen die je maakt. Het is leuk om te zien hoe iets in de praktijk werkt en hoe je bepaalde storingen of uitdagingen op kunt lossen. Soms is het complex, maar het kan ook heel eenvoudig zijn. Goed kijken is erg belangrijk. Ik hoop hier nog heel wat jaren te mogen werken en leren!”

Contactgegevens

  • Heuver Hydrauliek BV
  • Ethaanstraat 6
  • 7463 PC Rijssen


  • Servicenummer
  • 06-22224523
  • (24/7 bereikbaar)