Staat uw product er niet bij?

Neem contact met ons op:

Contact »
Altijd een oplossing in hydrauliek

  Ruben Heuver

“Kennis en sales meer combineren”

Ruben Heuver versterkt sinds begin 2017 de gelederen binnen Heuver Hydrauliek. Na zijn studie Technische Bedrijfskunde werkte hij enkele jaren elders in een commerciële functie. Hij deed daar een brede ervaring op over de ins and outs van de industriële markten.
Ruben: “Mijn hart ligt bij de techniek. Ik ben daar letterlijk mee opgegroeid. Toen mijn ouders mij vroegen of ik misschien een toekomst zag bij Heuver Hydrauliek, was de cirkel voor mij rond. Egbert en Dini Heuver, zijn nog volop werkzaam in het bedrijf en die samenwerking verloopt heel goed.”

Inmiddels is Ruben aan de slag in de productie en logistiek. Hij wil graag alle facetten van het bedrijf goed leren kennen. Zijn kennis op het gebied van procesmanagement komt daarbij goed van pas: “Ik vind het heerlijk om eens niet voortdurend achter een beeldscherm te zitten, maar met mijn handen te werken. Het produceren van hydrauliek slangen blijft een prachtig vak. En natuurlijk is het erg interessant om samen met het team van Heuver Hydrauliek te bekijken hoe processen nog efficiënter en geoptimaliseerd kunnen worden”.

In de toekomst wil Ruben kennis en sales nog meer combineren. De ervaring van de andere medewerkers is daarbij van groot belang: “Die samenwerking voelt heel vertrouwd en goed aan en dat is natuurlijk essentieel. En het is uiteraard heel bijzonder dat veel collega’s mij al jaren kennen,” zegt Ruben. Kortom, de volgende generatie Heuver staat klaar om het bedrijf verder te optimaliseren en waar mogelijk te laten groeien.

Contactgegevens

  • Heuver Hydrauliek BV
  • Ethaanstraat 6
  • 7463 PC Rijssen


  • Servicenummer
  • 06-22224523
  • (24/7 bereikbaar)