Staat uw product er niet bij?

Neem contact met ons op:

Contact »
Altijd een oplossing in hydrauliek


Puck Somhorst

“Interessant om alle bedrijfsprocessen te leren” 

Puck Somhorst (1993) versterkt ons team sinds begin januari 2019. 

“Ik ben ‘redelijk’ technisch aangelegd,” klinkt het bescheiden. Puck droomde ooit van een carrière bij Defensie, maar dat bleek geen optie in verband met een knieblessure. Hij volgde een opleiding voor metaalbewerking (‘verspaning’) aan het ROC SMEOT in Hengelo. Via via belandde hij vervolgens in de koeriersdienst en deed hij vakantiewerk in verschillende magazijnen. “Ik wist direct dat het koerierswerk tijdelijk zou zijn,” legt Puck uit. “Mijn hart ligt in de techniek. Ik sleutel bijvoorbeeld graag aan mijn motor. De logistieke processen vind ik ook interessant.” 

Door bemiddeling van een uitzendbureau zette hij voor het eerst voet over de drempel bij Heuver Hydrauliek. “De sfeer sprak me direct aan,” legt Puck uit. Hij werd vanaf de eerste dag ingezet om orders verkoopklaar te maken en voert inmiddels verschillende werkzaamheden uit. Zo leert hij het vak steeds beter kennen. Samen met collega Thijs bedient Puck de nieuwe buigmachine voor hydrauliekleidingen. “Erg leuk om te doen, het werk is echt afwisselend en ik vind het prettig om een vaste taak te hebben.” Puck maakte de in april 2019 voltooide nieuwbouw van dichtbij mee. “Het is mooi om te zien hoeveel meer ruimte we nu hebben. Als team dachten we mee over de indeling en de verdeling van het werk.”

Puck wil graag zoveel mogelijk leren over alle processen binnen Heuver Hydrauliek. “Het spreekt me erg aan dat hier alle ruimte is om aanvullende opleidingen te volgen. Ik heb geen vastomlijnd carrièrepad in mijn hoofd, maar hoop bijvoorbeeld ooit onze klanten te kunnen adviseren. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en gestructureerd te werken. Dat je bij Heuver de ruimte en het vertrouwen krijgt om zelfstandig te werken, vind ik echt gaaf.”  

Contactgegevens

  • Heuver Hydrauliek BV
  • Ethaanstraat 6
  • 7463 PC Rijssen


  • Servicenummer
  • 06-22224523
  • (24/7 bereikbaar)