Staat uw product er niet bij?

Neem contact met ons op:

Contact »
Altijd een oplossing in hydrauliekJan Voortman
"Uitsluitend A-producten"

Commercieel buitendienstmedewerker Jan Voortman is verantwoordelijk voor de contacten met onze opdrachtgevers in heel Nederland.
Voortman is gepokt en gemazeld in de techniek en de daarbij horende logistiek. Hij werkte bij diverse technische bedrijven in de regio en volgde een commercieel-technische opleiding. Waarom de keuze voor hydrauliek? “Hydrauliek kom je overal tegen. Van een grote machine tot een klein mechanisme. Dat fascineert mij. 

De sfeer binnen het bedrijf is prima, iedereen is bereid om elkaar te helpen. Ik vind het leuk om mijn eigen rol daarin te vervullen. Het is interessant en leerzaam om samen klanten te adviseren. Daarnaast is het belangrijk regelmatig contact te houden om te weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers. 
Als team zijn we altijd aanspreekbaar om te zoeken naar de beste oplossingen.

We verdiepen ons in onze producten en weten dus goed wat we verkopen. Wat mij ook aanspreekt is dat bij Heuver uitsluitend A-kwaliteit wordt verkocht. We zijn ons zeer bewust van onze verantwoordelijkheden. Verkeerde of slechte onderdelen kunnen immers grote gevolgen hebben.  Ik merk dat ik door mijn achtergrond en ervaring een  ‘klik’ heb met onze opdrachtgevers.De interne lijnen zijn kort, alle medewerkers weten wat er speelt bij een klant. Heuver biedt haar opdrachtgevers een compleet en gedegen pakket: van engineering tot levering, van service en onderhoud tot uitbreidingen. “En dat houden we graag in eigen beheer”.

Contactgegevens

  • Heuver Hydrauliek BV
  • Ethaanstraat 6
  • 7463 PC Rijssen


  • Servicenummer
  • 06-22224523
  • (24/7 bereikbaar)