Staat uw product er niet bij?

Neem contact met ons op:

Contact »
Altijd een oplossing in hydrauliekEgbert Heuver


“Adviesfunctie hydrauliek steeds belangrijker”


Egbert Heuver is oprichter van het bedrijf en verantwoordelijk voor de verkoop. Hij maakte de opkomst van de toepassing van hydrauliek letterlijk en figuurlijk ‘met de voeten in de klei’ mee. In de jaren ’70 was hij werkzaam voor de Rijksdienst en betrokken bij de ontginning van de polder in Zuid-Flevoland. De toepassing van hydrauliek stond nog in de kinderschoenen, maar fascineerde Heuver direct. Vanuit die gedachte startte hij, samen met echtgenote Dini, in 1987 Heuver Hydrauliek, destijds vanuit een kleine productieruimte bij zijn woning. 

Het bedrijf maakte een snelle groei door en verhuisde enkele malen. 
Heuver over zijn vak: “Momenteel zie je een toenemende bewustwording als het gaat om reductie van CO2-uitstoot en energiebesparing. Deels uit milieutechnische overwegingen, deels uit noodzaak. De voorraad fossiele brandstoffen is immers niet onbeperkt. Tegenwoordig worden installaties veel exacter afgestemd op de daadwerkelijke toepassing. Daarin spelen wij een (pro)actieve rol. 

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en spelen in op de vraag vanuit de markt. Met producten én met kennis. We zetten onze ervaring graag in om onze klanten te adviseren. Of dat nu gaat om het optimale vermogen van een installatie of de toepassing van de juiste hydraulische componenten.

Contactgegevens

  • Heuver Hydrauliek BV
  • Ethaanstraat 6
  • 7463 PC Rijssen


  • Servicenummer
  • 06-22224523
  • (24/7 bereikbaar)